Найбільший з апеласьйонів Медоку - Марго (біля 1200 га). Він стоїть на першому місці і за об'ємом виробництва (до 60 тис. гектолітрів). Саме на нього припадають кращі у Бордо галечники, принаймні, деякі з них. У поєднанні із шарами вапняку, рухляку та піску вони надають винам, що виготовляються тут, чудового тонкого букету (у ньому переважають тони квітів та ягід, що відтіняються ароматами дубу), гармонійності та здатності до тривалої витримки.
Від продукції інших апеласьйонів Медоку вони відрізняються особливою легкістю. Ці властивості, характерні для усіх вин найменування “Марго”, найбільш виражено проявляються у 23 класифікованих “крю”, таких, як наприклад, “Шато-Марго” та “Шато-Пальмер”. Їхні вина смакують із легкими стравами з білого мяса та телятини, але, як правило, їх п’ють, щоб оцінити букет.
Тривалість витримки 8-30 років.