Граппа - виноградний алкогольний напій міцністю від 40 до 50%. Виготовляється шляхом перегонки виноградних вижимок, залишків винограду (зі стеблом та кісточками) після їх вижимання в процесі виготовлення вина. Граппу можна отримати подвійною перегонкою як у кубах, так і в колонах безперервної дії, її можна піддавати витримці (італійські норми лише рекомендують витримку протягом 6 місяців).
Спочатку граппа виготовлялася з метою утилізації відходів виробництва наприкінці винного сезону, проте вона швидко стала джерелом прибутку, почала виготовлятися серійно та продаватися по всьому світу. Граппа походить із італійського міста Бассано дель Граппа у провінції Венето, сьогодні її також виробляють у Тоскані, Фріулі-Венеції-Джулії та П’ємонті.
Аквавіт MOST® - це міцний спиртний напій, виготовлений з високоякісного винограду з регіону Фріулі (Італія), вирощеного та ретельно відібраного сім’єю Tosolini. Сусло бродить у дерев'яних чанах і дистилюється у спеціальному мідному кубі, який був винайдений Bepi Tosolini понад 50 років тому. Кожен дистилянт бутилюється у кришталевий декантер ручної роботи, доповнюється оригінальною етикеткою та упаковкою.
Різноманітні смакові варіації граппи та Most представлено у даному розділі.