пн-пт 10:00 - 19:00
+38 (050) 999-33-11
Закрити

Petra Hebo 2022 Set 6 Bottles

Петра Ебо 2022 Сет 6 Пляшок

7 260 грн (1210 грн. за 1 бут.)
сет
Артикул:
324767
Вінтаж:
Колір:
Тип:
Ємність:
Міцність:
14%
Виробник:
Варіант упаковки:

Опис

Вино Hebo народжується на чудових виноградниках компанії Petra, розташованих на залізних пагорбах Валь-ді-Корнія, в Тоскані. Назва цього продукту походить від назви етруського поселення дуже давнього походження - Ебо.

Його виготовляють із суміші винограду сортів Каберне Совіньйон, Мерло та Санджовезе, зібраного вручну після повного дозрівання. Процес ферментації відбувається в сталевих резервуарах при контрольованій температурі. Після цієї фази вино проходить еволюцію в бочках зі славонського дуба і невелику частину в барріках протягом 10-12 місяців. Потім настає період витримки в пляшці.

Вино має чистий рубіново-червоний колір. В ольфакторному аналізі переважає фруктовий компонент, з явними нотами від дрібних червоних фруктів, вишні і, нарешті, чорниці. У роті свіжий і добре структурований смак завдяки чудовій гармонії між танінами і кислотністю. Післясмак соковитий, з відтінками ожини та сухофруктів.

Ідеально поєднується з червоним м'ясом на грилі та витриманими сирами.

Виробник

Petra
Petra (Петра)
Детальніше про виробника

Винодельческое хозяйство  Petra было основано в 1997 году в регионе Маремма в Тоскане. Оно находится под управлением Франчески Моретти.

Площадь поместья составляет около 300 га, оно расположено на склонах холмов Валь-ди-Корния. Лозы Каберне Совиньон, Мерло, Сира и Санджовезе произрастают на наиболее подходящих участках по типу почвы (меловые, аллювиальные или известняковые).  

Современная винодельня Petra с гравитационным питанием построена в виде цилиндрической конструкции, в нижней части которой расположены бродильные емкости из нержавеющей стали, а в верхней - приемники винограда. Погреба для бочек расположены с каждой стороны в туннелях, прорытых в склоне холма. Работа в поместье от виноградников до погреба является тщательной и неинвазивной, сельскохозяйственные практики следуют органическому режиму, а воздействие на окружающую среду, в том числе и в винодельческой деятельности, сведено к минимуму.

Главное вино поместья - кюве Petra производится из Каберне Совиньон и Мерло. Среди лучших вин хозяйства - смесь Санджовезе, Каберне Совиньон и Мерло – Hebo. Кроме того, производятся сортовые вина и десертное вино l'Angelo di San Lorenzo.