Реіон Арманьяк спочатку був розташований в адміністративному окрузі Жер, проте розповсюдився до Ланде (на захід) та Лот-е-Гарон (на північ). Це була офіційна провінція Арманьяк, яка проіснувала до Великої французької революції. Сьогодні виробничі площі Арманьяку розбито на три субрегіони: Ба Арманьяк, Арманьяк-Тенарез та О Арманьяк. Є тонкі відмінності в бренді, виготовленому в різних субрегіонах, головним чином, завдяки відмінностям в ґрунтах та кліматі.
Ба (Нижній) Арманьяк, найзахідніший з трьох, виготовляє переважну більшість armagnac. Виноградники в регіоні Арманьяк виробляють більше, ніж просто бренді. Червоні, білі та рожеві вина також тут виготовляють (під найменуванням IGP Кот де Гасконь) і лише на півдні існують виноградники, які виробляють насичене, червоне вино Мадіран.