- Шампанское и игристое
- >
- Шампань
- >
- Benoit Dehu
- >
- Benoit Dehu Cuvee La Rue des Rose de Saignee
Benoit Dehu Cuvee La Rue des Rose de Saignee
Бенуа Дею Кюве Ля Рю де Розе де Сенье
Артикул:
310320
Цвет:
Тип:
Вид игристого:
Сорт винограда:
Емкость:
Крепость:
12%
Производитель:
Рейтинг:
Вариант упаковки:
Описание
Шампанское Benoît Déhu «La Rue des Noyers Rosé de Saignée» Extra Brut - является ярким примером приверженности биодинамическим практикам и терруарному виноделию.
Шампанское изготавливается исключительно из Пино Менье, выращенного на одном винограднике «La Rue des Noyers» по методу сеньее (фр. Saignee), когда сок отбирается после короткой мацерации с виноградной кожицей, усиливая цвет и вкус. Это подчеркивает уникальный микроклимат и почву виноградника, которые придают сложности и глубины конечному вину. Шампанское раскрывает яркие ароматы дикой малины, красной смородины и оттенки красного апельсина с нежными цветочными и землистыми оттенками. Вкус «La Rue des Noyers Rosé de Saignée» одновременно насыщенный и оживленный, со вкусом красных ягод и косточковых фруктов.
Дозировка Extra Brut усиливает его хрустящую минеральность, добавляя акценты свежести и элегантности вина. Это шампанское прекрасно сочетается с такими блюдами, как утиная грудка, мясные изделия или даже острые вегетарианские блюда.
Шампанское изготавливается исключительно из Пино Менье, выращенного на одном винограднике «La Rue des Noyers» по методу сеньее (фр. Saignee), когда сок отбирается после короткой мацерации с виноградной кожицей, усиливая цвет и вкус. Это подчеркивает уникальный микроклимат и почву виноградника, которые придают сложности и глубины конечному вину. Шампанское раскрывает яркие ароматы дикой малины, красной смородины и оттенки красного апельсина с нежными цветочными и землистыми оттенками. Вкус «La Rue des Noyers Rosé de Saignée» одновременно насыщенный и оживленный, со вкусом красных ягод и косточковых фруктов.
Дозировка Extra Brut усиливает его хрустящую минеральность, добавляя акценты свежести и элегантности вина. Это шампанское прекрасно сочетается с такими блюдами, как утиная грудка, мясные изделия или даже острые вегетарианские блюда.
Производитель

Benoit Dehu (Бенуа Дею)
Шампанський дім Déhu Père et Fils був заснований за два роки до Французької революції у 1787 році.
Покоління 21 сторіччя
Після плідної роботи в компанії Bollinger, Бенуа повернувся до сімейного маєтку з чітким баченням свого майбутнього розвитку. Пристрасний і задумливий Бенуа Деу представляє восьме покоління виноградарів у цьому історичному, але мало відомому маєтку, розташованому на західі виноробної зони Валле-де-ла-Марн. Чітка організація сімейного Дому дозволяє Бенуа як керувати маєтком , так і досліджувати свою пристрасть до природних, вирощених «кустарно» шампанських вин під власною маркою Champagne Benoit Déhu.
Виноградники
У 2011 році він визначив 1,70 га для добірної лози сорту Pinot Meunier, яку він вирощує біодинамічно та 0,40 га які обробляє тільки кіньми. З цих лоз він виробляє шампанське з одної ділянки, одного урожаю, одного сорту під назвою «La Rue des Noyers», на честь горіхових дерев, якими колись була обсаджена ця ділянка.
Вино ферментується та витримується в дубових бочках виготовлених з дерев сусіднього лісу Фуссуа. З цієї ж ділянки, Бенуа також виробляє тихі білі та червоні вина Coteaux Champenois . Всі три вина виготовлені з 100% Менье. Важкі вапнякові ґрунти неймовірно підкреслюють характеристики сорту Pinot Meunier, розкриваючи його квіткові та пікантні тони.
Цей надзвичайно спрямований мікро-проект дозволяє Бенуа краще зрозуміти сорт Меньє за допомогою трьох різних видів вина з одного терруару.
Натхнення
У 2015-му році Бенуа представив у своєму арсеналі два нових шампанських: «Initiation» і «L'Orme».
Initiation — це суміш сортів Меньє з Ла-Рю-де-Нуаєр та Піно Нуар, що походить з невеликої ділянки у підніжжя пагорба де переважають глина та пісок і яку Бенуа засадив missal селекційним клоном з Pommard у Бургундії.
Друге вино, L'Orme, виготовляється зі 100% Піно Нуар з крихітної ділянки раніше засадженої в'язами (Orme) воно відображає атрибути складності, індивідуальності та класу, які роблять шампанське Déhu таким привабливим.
Ігристе La Rue des Noyers Blanc повністю виготовлене з меньє, демонструючи стиглі червоні фрукти та класичну солоно-димну якість цього сорту винограду.
Рожевий варіант вина витримується протягом 42 годин, створюючи чудовий відтінок у келиху та ще більшу глибину смаку. Вершкові стиглі та терпкі червоні фрукти, сушені квіти завершуються блискучим мінеральним відтінком, який підсилює аромат.
Стиль вин Бенуа з низьким або нульовим дозажем - інтенсивний з електризованою енергією, красивою напругою та мінеральністтю. Незважаючи на те, що виробництво невелике – менше 4000 пляшок, колеги-винороби та професіонали виноробства звертають увагу на роботу Бенуа. Він швидко зарекомендував себе як винороб, якого варто спостерігати в одному з найбільш динамічних і прогресивних виноробних регіонів Франції.
Покоління 21 сторіччя
Після плідної роботи в компанії Bollinger, Бенуа повернувся до сімейного маєтку з чітким баченням свого майбутнього розвитку. Пристрасний і задумливий Бенуа Деу представляє восьме покоління виноградарів у цьому історичному, але мало відомому маєтку, розташованому на західі виноробної зони Валле-де-ла-Марн. Чітка організація сімейного Дому дозволяє Бенуа як керувати маєтком , так і досліджувати свою пристрасть до природних, вирощених «кустарно» шампанських вин під власною маркою Champagne Benoit Déhu.
Виноградники
У 2011 році він визначив 1,70 га для добірної лози сорту Pinot Meunier, яку він вирощує біодинамічно та 0,40 га які обробляє тільки кіньми. З цих лоз він виробляє шампанське з одної ділянки, одного урожаю, одного сорту під назвою «La Rue des Noyers», на честь горіхових дерев, якими колись була обсаджена ця ділянка.
Вино ферментується та витримується в дубових бочках виготовлених з дерев сусіднього лісу Фуссуа. З цієї ж ділянки, Бенуа також виробляє тихі білі та червоні вина Coteaux Champenois . Всі три вина виготовлені з 100% Менье. Важкі вапнякові ґрунти неймовірно підкреслюють характеристики сорту Pinot Meunier, розкриваючи його квіткові та пікантні тони.
Цей надзвичайно спрямований мікро-проект дозволяє Бенуа краще зрозуміти сорт Меньє за допомогою трьох різних видів вина з одного терруару.
Натхнення
У 2015-му році Бенуа представив у своєму арсеналі два нових шампанських: «Initiation» і «L'Orme».
Initiation — це суміш сортів Меньє з Ла-Рю-де-Нуаєр та Піно Нуар, що походить з невеликої ділянки у підніжжя пагорба де переважають глина та пісок і яку Бенуа засадив missal селекційним клоном з Pommard у Бургундії.
Друге вино, L'Orme, виготовляється зі 100% Піно Нуар з крихітної ділянки раніше засадженої в'язами (Orme) воно відображає атрибути складності, індивідуальності та класу, які роблять шампанське Déhu таким привабливим.
Ігристе La Rue des Noyers Blanc повністю виготовлене з меньє, демонструючи стиглі червоні фрукти та класичну солоно-димну якість цього сорту винограду.
Рожевий варіант вина витримується протягом 42 годин, створюючи чудовий відтінок у келиху та ще більшу глибину смаку. Вершкові стиглі та терпкі червоні фрукти, сушені квіти завершуються блискучим мінеральним відтінком, який підсилює аромат.
Стиль вин Бенуа з низьким або нульовим дозажем - інтенсивний з електризованою енергією, красивою напругою та мінеральністтю. Незважаючи на те, що виробництво невелике – менше 4000 пляшок, колеги-винороби та професіонали виноробства звертають увагу на роботу Бенуа. Він швидко зарекомендував себе як винороб, якого варто спостерігати в одному з найбільш динамічних і прогресивних виноробних регіонів Франції.