- Шампанське та ігристе
- >
- Шампань
- >
- Jeaunaux-Robin
- >
- Jeaunaux-Robin Les Marnes Blanches Brut Nature
Jeaunaux-Robin Les Marnes Blanches Brut Nature
Жано-Робан Ле Марн Бланш Брют Натюр
Артикул:
311042
Вінтаж:
Колір:
Тип:
Вид ігристого:
Сорт винограду:
Ємність:
Міцність:
12%
Виробник:
Варіант упаковки:
Опис
«NV Brut Nature Les Marnes Blanches має цитрусовий колір - це концентроване і квіткове Блан де Блан отримане з глини, білого мергелю і кременистих ґрунтів. Вино демонструє яскраві фруктові аромати (білих кісточкових і лимонної цедри), переплетені з кременистими і стриманими дубовими нотами в ароматі, що ведуть до міцного, структурованого але пишного і фруктового смаку.
Посмак демонструє поцілунок дуба і дуже тонкі таніни, а також життєдайну цитрусову свіжість. Мені дуже подобається цей пісний і мінеральний стиль, але це, безумовно, більше вино, ніж шипучка. Завдяки своїй чистоті, тонкому зчепленню і тривалій солоності, воно має чудово поєднуватися з усіма видами риби та устриць. Це вино має виразний, дуже мінеральний характер, який вам або подобається, або ні, але відмінна висока якість не викликає жодних сумнівів...» - Стефан Райнхардт, Wine Advocate, 91/100
40 річні лози. 6 місяців в дубі, 36 місяців в пляшках.
Посмак демонструє поцілунок дуба і дуже тонкі таніни, а також життєдайну цитрусову свіжість. Мені дуже подобається цей пісний і мінеральний стиль, але це, безумовно, більше вино, ніж шипучка. Завдяки своїй чистоті, тонкому зчепленню і тривалій солоності, воно має чудово поєднуватися з усіма видами риби та устриць. Це вино має виразний, дуже мінеральний характер, який вам або подобається, або ні, але відмінна висока якість не викликає жодних сумнівів...» - Стефан Райнхардт, Wine Advocate, 91/100
40 річні лози. 6 місяців в дубі, 36 місяців в пляшках.
Виробник

Jeaunaux-Robin (Жано-Робан)
Jeaunaux-Robin — це невеликий сімейний шампанський Дім у селі Талю-Сен-Прі, на кордоні Кот-де-Блан і Кот-де-Сезанн, в унікальному та дуже характерному терруарі під назвою Vallée du Petit Morin , який перетинає притока р. Марна, де глинисті та вапнякові ґрунти мають високий відсоток кремнезему. Виноробня була заснована в 1964 році Мішелем і Марі-Клод Жоно, а сьогодні нею керує Сиріл Жоно разом зі своєю дружиною Клеманс Робін з пристрастю та із зв'язком з традиціями, повагою до своєї землі, настільки, що виноградники були переведені на органічне землеробство, а в деяких мікроділянках – до біодинамічного.
Власність родини Жано Робін займає лише 5 гектарів виноградників, які засаджені здебільшого сортом Піно Меньє , який єдиний здатен протистояти пізнім заморозкам, які можуть траплятися в цій місцевості, але Сиріл і Клеманс роблять ставку також на сорти Піно Нуар і Шардоне на деяких молодих мікроділянках. Середній вік лоз становить близько 35 років.
Філософія виробництва передбачає пресування в традиційних пресах, які активуються вручну, та спонтанну вініфікацію у сталевих, емальованих бетонних ємностях або дубових бочках(botti) старше 10 років з Бургундії, які вже використані для 3-х або 4-х вініфікацій. Під підвалом викопано глибокий крейдяний кар’єр, де пляшки з шампанським витримуються в оптимальних умовах від 2 до 7 років перед дегоржажем.
Шампанські вина невеликого будинку «Jeaunaux-Robin» демонструють характер та індивідуальність унікального та особливого терруару, Vallée du Petit Morin, розташованого, як маленька коштовність у регіоні Шампань. Домінуюча присутність у ґрунті кремнезему надає шампанському виразну мінеральність , яка щороку найкраще інтерпретується та об’єднується завдяки вмілому компонуванню в прекрасну ароматичну комплексність.
Власність родини Жано Робін займає лише 5 гектарів виноградників, які засаджені здебільшого сортом Піно Меньє , який єдиний здатен протистояти пізнім заморозкам, які можуть траплятися в цій місцевості, але Сиріл і Клеманс роблять ставку також на сорти Піно Нуар і Шардоне на деяких молодих мікроділянках. Середній вік лоз становить близько 35 років.
Філософія виробництва передбачає пресування в традиційних пресах, які активуються вручну, та спонтанну вініфікацію у сталевих, емальованих бетонних ємностях або дубових бочках(botti) старше 10 років з Бургундії, які вже використані для 3-х або 4-х вініфікацій. Під підвалом викопано глибокий крейдяний кар’єр, де пляшки з шампанським витримуються в оптимальних умовах від 2 до 7 років перед дегоржажем.
Шампанські вина невеликого будинку «Jeaunaux-Robin» демонструють характер та індивідуальність унікального та особливого терруару, Vallée du Petit Morin, розташованого, як маленька коштовність у регіоні Шампань. Домінуюча присутність у ґрунті кремнезему надає шампанському виразну мінеральність , яка щороку найкраще інтерпретується та об’єднується завдяки вмілому компонуванню в прекрасну ароматичну комплексність.