- Шампанское и игристое
- >
- Шампань
- >
- Jeaunaux-Robin
- >
- Jeaunaux-Robin Instinct Meunier Brut Nature
Jeaunaux-Robin Instinct Meunier Brut Nature
Жано-Робан Инстинкт Меньйо Брют Натюр
Артикул:
311028
Винтаж:
Цвет:
Тип:
Вид игристого:
Сорт винограда:
Емкость:
Крепость:
12%
Производитель:
Вариант упаковки:
Описание
"...Brut Nature Instinct Meunier хорошо демонстрирует себя, сочетая ароматы желтых садовых фруктов, красного яблока, бриоши и ромашки с оттенками свежего теста, поджаренного миндаля и кремня. Тело вина от среднего до насыщенного. Это меловое, пикантное вино с острым хребтом кислотности". Wine Advocate
С лоз 58-ми лет. Спонтанная ферментация с нативными дрожжами в дубовых бочках старше 5 лет (100%). 6 месяцев на осадке в дубовых бочках. 36 месяцев в бутылках. Без яблочно-молочного брожения, выпущено 888 бутылок.
Идеально сочетается с холодным мясом, сырами или овощная темпура с соусом терияки.
С лоз 58-ми лет. Спонтанная ферментация с нативными дрожжами в дубовых бочках старше 5 лет (100%). 6 месяцев на осадке в дубовых бочках. 36 месяцев в бутылках. Без яблочно-молочного брожения, выпущено 888 бутылок.
Идеально сочетается с холодным мясом, сырами или овощная темпура с соусом терияки.
Производитель

Jeaunaux-Robin (Жано-Робан)
Jeaunaux-Robin — це невеликий сімейний шампанський Дім у селі Талю-Сен-Прі, на кордоні Кот-де-Блан і Кот-де-Сезанн, в унікальному та дуже характерному терруарі під назвою Vallée du Petit Morin , який перетинає притока р. Марна, де глинисті та вапнякові ґрунти мають високий відсоток кремнезему. Виноробня була заснована в 1964 році Мішелем і Марі-Клод Жоно, а сьогодні нею керує Сиріл Жоно разом зі своєю дружиною Клеманс Робін з пристрастю та із зв'язком з традиціями, повагою до своєї землі, настільки, що виноградники були переведені на органічне землеробство, а в деяких мікроділянках – до біодинамічного.
Власність родини Жано Робін займає лише 5 гектарів виноградників, які засаджені здебільшого сортом Піно Меньє , який єдиний здатен протистояти пізнім заморозкам, які можуть траплятися в цій місцевості, але Сиріл і Клеманс роблять ставку також на сорти Піно Нуар і Шардоне на деяких молодих мікроділянках. Середній вік лоз становить близько 35 років.
Філософія виробництва передбачає пресування в традиційних пресах, які активуються вручну, та спонтанну вініфікацію у сталевих, емальованих бетонних ємностях або дубових бочках(botti) старше 10 років з Бургундії, які вже використані для 3-х або 4-х вініфікацій. Під підвалом викопано глибокий крейдяний кар’єр, де пляшки з шампанським витримуються в оптимальних умовах від 2 до 7 років перед дегоржажем.
Шампанські вина невеликого будинку «Jeaunaux-Robin» демонструють характер та індивідуальність унікального та особливого терруару, Vallée du Petit Morin, розташованого, як маленька коштовність у регіоні Шампань. Домінуюча присутність у ґрунті кремнезему надає шампанському виразну мінеральність , яка щороку найкраще інтерпретується та об’єднується завдяки вмілому компонуванню в прекрасну ароматичну комплексність.
Власність родини Жано Робін займає лише 5 гектарів виноградників, які засаджені здебільшого сортом Піно Меньє , який єдиний здатен протистояти пізнім заморозкам, які можуть траплятися в цій місцевості, але Сиріл і Клеманс роблять ставку також на сорти Піно Нуар і Шардоне на деяких молодих мікроділянках. Середній вік лоз становить близько 35 років.
Філософія виробництва передбачає пресування в традиційних пресах, які активуються вручну, та спонтанну вініфікацію у сталевих, емальованих бетонних ємностях або дубових бочках(botti) старше 10 років з Бургундії, які вже використані для 3-х або 4-х вініфікацій. Під підвалом викопано глибокий крейдяний кар’єр, де пляшки з шампанським витримуються в оптимальних умовах від 2 до 7 років перед дегоржажем.
Шампанські вина невеликого будинку «Jeaunaux-Robin» демонструють характер та індивідуальність унікального та особливого терруару, Vallée du Petit Morin, розташованого, як маленька коштовність у регіоні Шампань. Домінуюча присутність у ґрунті кремнезему надає шампанському виразну мінеральність , яка щороку найкраще інтерпретується та об’єднується завдяки вмілому компонуванню в прекрасну ароматичну комплексність.