- Шампанское и игристое
- >
- Шампань
- >
- Jeaunaux-Robin
- >
- Jeaunaux-Robin Les Marnes Blanches Brut Nature
Jeaunaux-Robin Les Marnes Blanches Brut Nature
Жано-Робан Ле Марн Бланш Брют Натюр
Артикул:
311042
Винтаж:
Цвет:
Тип:
Вид игристого:
Сорт винограда:
Емкость:
Крепость:
12%
Производитель:
Вариант упаковки:
Описание
"NV Brut Nature Les Marnes Blanches имеет цитрусовый цвет - это концентрированное и цветочное Блан де Блан полученное из глины, белого мергеля и кремнистых почв. Вино демонстрирует яркие фруктовые ароматы (белых косточковых и лимонной цедры), переплетенные с кремнистыми и сдержанными дубовыми нотами в аромате, ведущие к крепкому, структурированному, но пышному и фруктовому вкусу.
Послевкусие демонстрирует поцелуй дуба и очень тонкие танины, а также животворную цитрусовую свежесть. Мне очень нравится этот постный и минеральный стиль, но это, безусловно, больше вино, чем шипучка. Благодаря своей чистоте, тонкой сцепке и длительной солености, оно должно прекрасно сочетаться со всеми видами рыбы и устриц. Это вино имеет выразительный, очень минеральный характер, который вам либо нравится, либо нет, но отличное высокое качество не вызывает никаких сомнений..." - Стефан Райнхардт, Wine Advocate, 91/100
40 летние лозы. 6 месяцев в дубе, 36 месяцев в бутылках.
Послевкусие демонстрирует поцелуй дуба и очень тонкие танины, а также животворную цитрусовую свежесть. Мне очень нравится этот постный и минеральный стиль, но это, безусловно, больше вино, чем шипучка. Благодаря своей чистоте, тонкой сцепке и длительной солености, оно должно прекрасно сочетаться со всеми видами рыбы и устриц. Это вино имеет выразительный, очень минеральный характер, который вам либо нравится, либо нет, но отличное высокое качество не вызывает никаких сомнений..." - Стефан Райнхардт, Wine Advocate, 91/100
40 летние лозы. 6 месяцев в дубе, 36 месяцев в бутылках.
Производитель

Jeaunaux-Robin (Жано-Робан)
Jeaunaux-Robin — це невеликий сімейний шампанський Дім у селі Талю-Сен-Прі, на кордоні Кот-де-Блан і Кот-де-Сезанн, в унікальному та дуже характерному терруарі під назвою Vallée du Petit Morin , який перетинає притока р. Марна, де глинисті та вапнякові ґрунти мають високий відсоток кремнезему. Виноробня була заснована в 1964 році Мішелем і Марі-Клод Жоно, а сьогодні нею керує Сиріл Жоно разом зі своєю дружиною Клеманс Робін з пристрастю та із зв'язком з традиціями, повагою до своєї землі, настільки, що виноградники були переведені на органічне землеробство, а в деяких мікроділянках – до біодинамічного.
Власність родини Жано Робін займає лише 5 гектарів виноградників, які засаджені здебільшого сортом Піно Меньє , який єдиний здатен протистояти пізнім заморозкам, які можуть траплятися в цій місцевості, але Сиріл і Клеманс роблять ставку також на сорти Піно Нуар і Шардоне на деяких молодих мікроділянках. Середній вік лоз становить близько 35 років.
Філософія виробництва передбачає пресування в традиційних пресах, які активуються вручну, та спонтанну вініфікацію у сталевих, емальованих бетонних ємностях або дубових бочках(botti) старше 10 років з Бургундії, які вже використані для 3-х або 4-х вініфікацій. Під підвалом викопано глибокий крейдяний кар’єр, де пляшки з шампанським витримуються в оптимальних умовах від 2 до 7 років перед дегоржажем.
Шампанські вина невеликого будинку «Jeaunaux-Robin» демонструють характер та індивідуальність унікального та особливого терруару, Vallée du Petit Morin, розташованого, як маленька коштовність у регіоні Шампань. Домінуюча присутність у ґрунті кремнезему надає шампанському виразну мінеральність , яка щороку найкраще інтерпретується та об’єднується завдяки вмілому компонуванню в прекрасну ароматичну комплексність.
Власність родини Жано Робін займає лише 5 гектарів виноградників, які засаджені здебільшого сортом Піно Меньє , який єдиний здатен протистояти пізнім заморозкам, які можуть траплятися в цій місцевості, але Сиріл і Клеманс роблять ставку також на сорти Піно Нуар і Шардоне на деяких молодих мікроділянках. Середній вік лоз становить близько 35 років.
Філософія виробництва передбачає пресування в традиційних пресах, які активуються вручну, та спонтанну вініфікацію у сталевих, емальованих бетонних ємностях або дубових бочках(botti) старше 10 років з Бургундії, які вже використані для 3-х або 4-х вініфікацій. Під підвалом викопано глибокий крейдяний кар’єр, де пляшки з шампанським витримуються в оптимальних умовах від 2 до 7 років перед дегоржажем.
Шампанські вина невеликого будинку «Jeaunaux-Robin» демонструють характер та індивідуальність унікального та особливого терруару, Vallée du Petit Morin, розташованого, як маленька коштовність у регіоні Шампань. Домінуюча присутність у ґрунті кремнезему надає шампанському виразну мінеральність , яка щороку найкраще інтерпретується та об’єднується завдяки вмілому компонуванню в прекрасну ароматичну комплексність.