Сорт Корвіна широко розповсюджений у Венето на узбережжі озера Гарда та на пагорбах Вальполічелли (на північ та північний-схід від Верони). Іноді цей сорт ще називають Корвіна Веронезе. Для виробництва Valpolicella і Bardolino його змішують із сортами Рондінелла, Молінара та Негара. Сорт культивувати досить складно, оскільки він пізно достигає і схильний до гниття, якщо під час збору урожай не оминули дощі. Це сорт є високоврожайним і якість його прямо залежить від стримання об'ємів урожаю.
Червоні вина з Корвіни за стилем можуть бути від простих світло-червоних до багатих, подібних до порто Recioto та Amarone Valpolicella. Більшість Valpolicella з рівнинних виноградників є блідими та неживими і лише здалеку нагадують Valpolicella Classico з пагорбів. Деякі виробники лише зараз почали виробництво дуже високоякісного вина, яке на 100% складається з сорту Корвіна.