- Шампанское и игристое
- >
- Шампань
- >
- David Leclapart
- >
- David Leclapart Cuvee l’Artiste Blanc de Blancs
David Leclapart Cuvee l’Artiste Blanc de Blancs
Давид Леклапар Кюве л'Артист Блан де Блан
Артикул:
310073
Винтаж:
Цвет:
Тип:
Вид игристого:
Сорт винограда:
Емкость:
Крепость:
12.5%
Производитель:
Вариант упаковки:
Описание
Замечательные ноты жимолости и аниса пронизывают это хорошо очерченное цитрусовое шампанское, подчеркивая вкусы спелого зеленого яблока, сливы мирабель, кондитерского теста и графита. Длинный и минеральный финиш. (WS)
Виноград происходит из 40-50-летних виноградных лоз Шардоне в деревне Трепай, и это всегда продукт одного урожая без использования резервного вина (код на задней этикетке указывает на год). Он частично ферментирован в бочке, что подчеркивает его сложную глубину и живую, меловую тонкость.
L'Artiste является смесью между L'Amateur и L'Apôtre, что делает его мягким и дружественным шампанским. В нем есть все, что ищут любители шампанского: зеленые яблоки, миндаль, бриош и, опять же, тонкая кислинка. Но не стоит недооценивать L'Artiste: он дружелюбный, но необычный. (Мари Куртен)
Виноград происходит из 40-50-летних виноградных лоз Шардоне в деревне Трепай, и это всегда продукт одного урожая без использования резервного вина (код на задней этикетке указывает на год). Он частично ферментирован в бочке, что подчеркивает его сложную глубину и живую, меловую тонкость.
L'Artiste является смесью между L'Amateur и L'Apôtre, что делает его мягким и дружественным шампанским. В нем есть все, что ищут любители шампанского: зеленые яблоки, миндаль, бриош и, опять же, тонкая кислинка. Но не стоит недооценивать L'Artiste: он дружелюбный, но необычный. (Мари Куртен)
Производитель

David Leclapart (Давид Леклапар)
Давід Леклапарт є ключовим прихильником біодинамічного землеробства в регіоні Montagne de Reims, Шампань.
Леклапарт є одним із найактивніших прихильників біодинамічного землеробства в Шампані, отримавши сертифікат біодинамічного землеробства ще у далекому 2000 року і цей підхід на виноробні ґрунтується на тих самих принципах і сьогодні. Його базове вино, L’Amateur, вініфікується з місцевими (натуральними) дріжджами в емальованих сталевих резервуарах, оскільки він вважає, що нержавіюча сталь надає негативну енергію його винам. На відміну від цього, решта його кюве повністю або частково ферментуються у вживаних бочках, придбаних у Domaine Leflaive у Бургундії. Усі його шампанські вина випускаються без дозажу, і всі вони зазвичай мають низький вміст сірки.
Це надзвичайно індивідуальні шампанські вина, відзначені чистотою та елегантністю, а також пікантною напругою та вражаючою складністю, отриманими від крейдяних ґрунтів села Trépail. Цікаво, що Девід зосереджений на сорті Шардоне в регіоні, зосередженому на Піно Нуар завдяки незвичайному розташуванню його виноградників, які мають лише 15-30 дюймів верхнього шару ґрунту над крейдяною основою. В результаті шампанське David's є пісним, складним і має високу кислотність. У своїй книзі «Шампанське » Пітер Лієм говорить наступне: «Вина Léclapart мають незвичайну складність і життєву силу, і в найкращому вигляді вони належать до найкращих вин Montage de Reims». Відколи у 1998 році Девід Леклапарт заснував свій домен площею 3 га, він створив найкращі сучасні зразки цього терруару.
Вина David Leclapart - для справжніх поціновувачів, і їм дуже лічить витримка в пляшці. Отже якщо ви раптом забули про пляшку Леклапара у льоху і знайшли її через 10-20 років - не засмучуйтеся. Ви тільки но віднайшли скарб та отримаєте від нього купу задоволення.
Сорти винограду: Шардоне – Піно Нуар. Площа виноградника: 3 га
Леклапарт є одним із найактивніших прихильників біодинамічного землеробства в Шампані, отримавши сертифікат біодинамічного землеробства ще у далекому 2000 року і цей підхід на виноробні ґрунтується на тих самих принципах і сьогодні. Його базове вино, L’Amateur, вініфікується з місцевими (натуральними) дріжджами в емальованих сталевих резервуарах, оскільки він вважає, що нержавіюча сталь надає негативну енергію його винам. На відміну від цього, решта його кюве повністю або частково ферментуються у вживаних бочках, придбаних у Domaine Leflaive у Бургундії. Усі його шампанські вина випускаються без дозажу, і всі вони зазвичай мають низький вміст сірки.
Це надзвичайно індивідуальні шампанські вина, відзначені чистотою та елегантністю, а також пікантною напругою та вражаючою складністю, отриманими від крейдяних ґрунтів села Trépail. Цікаво, що Девід зосереджений на сорті Шардоне в регіоні, зосередженому на Піно Нуар завдяки незвичайному розташуванню його виноградників, які мають лише 15-30 дюймів верхнього шару ґрунту над крейдяною основою. В результаті шампанське David's є пісним, складним і має високу кислотність. У своїй книзі «Шампанське » Пітер Лієм говорить наступне: «Вина Léclapart мають незвичайну складність і життєву силу, і в найкращому вигляді вони належать до найкращих вин Montage de Reims». Відколи у 1998 році Девід Леклапарт заснував свій домен площею 3 га, він створив найкращі сучасні зразки цього терруару.
Вина David Leclapart - для справжніх поціновувачів, і їм дуже лічить витримка в пляшці. Отже якщо ви раптом забули про пляшку Леклапара у льоху і знайшли її через 10-20 років - не засмучуйтеся. Ви тільки но віднайшли скарб та отримаєте від нього купу задоволення.
Сорти винограду: Шардоне – Піно Нуар. Площа виноградника: 3 га